Beskrivelse:
Deltageren kan fungere som lasteansvarlig (loadmaster) ved lastning og losning af bagage, cargo og mail i fly i overensstemmelse med gældende regler og bestemmelser.
 
Målgruppe:
Medarbejdere i lufthavne. Specielle adgangskrav: Uddannelsesbevis for Sikkerhed ved arbejde på forplads og ved flyside eller tilsvarende kvalifikationer samt gyldigt kørekort til minimum kategori B.
 
Mål:
Deltageren kan efter gennemført uddannelse, udføre de arbejdsopgaver som knytter sig til funktionen som lasteansvarlig herunder; foretage korrekt op - og afrigning af standplads, samt sikre at lastning og losning af fly foregår efter gældende regler. Arbejdet som kan foregå i samarbejde med loadcontroller omfatter; anvendelse af lasteplaner for de forskellige flytyper, skriftlige arbejdsinstruktioner knyttet til funktionen som lasteansvarlig, samarbejde på tværs af funktions- og virksomhedsgrænser, håndtering af afvist last/bagage, samt radio- og lufthavnskommunikation. Endelig kan deltageren foretage korrekt rapportering af eventuelle afvigelser i lasteplanen, samt foretage korrekt afrapportering når lastningen er afsluttet.
 
Varighed:
5,0 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.