Beskrivelse:
Deltageren kan udføre relevante arbejdsopgaver i forbindelse med betjening, manøvrering og transport af lastbilmonteret Highloader i henhold til gældende regler i lufthavnen.
 
Målgruppe:
Medarbejdere i lufthavne der udfører transportfunktioner.Specielle adgangskrav til uddannelsen: Uddannelsesbevis for uddannelsen "Sikkerhed ved arbejde på forplads og ved flyside" eller kvalifikationer svarende hertil.
 
Mål:
Deltageren kan efter gennemført uddannelse, gennem teori om; lufthavnens sikkerhedsregler, færdselsloven, surring og understøttelse af last i fly, vinkemand/guidemand, foretage til/frakørsel til fly og rampe af lastbilmonteret highloader. Arbejdet som kan foregå i samarbejde med loadmaster - omfatter også korrekt transport, lastning og losning af løslastet gods eller cleaning-/cateringsmateriel ved hjælp af lastbilmonteret highloader og andet hjælpeudstyr, hvorunder deltageren kan anvende ergonomisk hensigtsmæssige arbejdsstillinger. Endelig kan deltageren fungere som vinkemand/guidemand, samt foretage dagligt eftersyn af lastbilmonteret highloader og i den forbindelse, afgøre om eventuelle funktionsfejl kræver værkstedsassistance og foretage korrekt fejlmelding.
 
Varighed:
2,0 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.