Beskrivelse:
Deltagerne kan selvstændigt, og i samarbejde med andre, transportere, laste, losse, sikre og stuve stykgods og løs bagage ved hjælp af relevant udstyr, til og fra flyside, i overensstemmelse med gældende regler. Deltageren kan udføre arbejdsopgaverne ergonomisk hensigtsmæssigt og kan foretage dagligt eftersyn af udstyr.
 
Målgruppe:
Medarbejdere i lufthavne der udfører opgaver i forbindelse med gods- og bagage handling.Specielle adgangskrav: Uddannelsesbevis fra uddannelsen: Sikkerhed ved arbejde på forplads og ved flyside, eller tilsvarende kvalifikationer. Gyldigt kørekort til minimum kategori B.
 
Mål:
Deltageren kan transportere, laste, losse, sikre og stuve stykgods og løs bagage, til/fra og i fly ved hjælp af relevant udstyr i overensstemmelse med gældende regler og bestemmelser, herunder Færdselsloven, lufthavnens sikkerhedsregler, arbejdsmiljøregler, regler og principper for sikring og afbalancering af gods i fly. Deltageren kan anvende hensigtsmæssige arbejdsstillinger, manøvrere med relevant udstyr samt foretage dagligt eftersyn på det pågældende udstyr.
 
Varighed:
3,0 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.