Beskrivelse:
Efter gennemført uddannelse kan deltageren registrere og rapportere data fra it baserede service og styresystemer ud fra sit kendskab til systemernes opbygning og struktur. Uddannelsen omfatter brug af lufthavnens service-, informations-, planlægnings- og sikkerhedssystemer.
 
Målgruppe:
Faglærte og ufaglærte medarbejdere, der udfører opgaver i forbindelse med logistik-, service- og forsyningsfunktioner i en lufthavn.
 
Mål:
Efter gennemført uddannelse kan deltageren registrere og rapportere data fra it baserede service og styresystemer ud fra sit kendskab til systemernes opbygning og struktur. Uddannelsen omfatter brug af såvel lufthavnens servicesystemer, som brug af branchespecifikke regionale, nationale og internationale informations-, planlægnings- og sikkerhedssystemer i relation til jobområdet, fx i forbindelse med registrering og rapportering af data for bagage og passagerer, vægt/balance, trafikinformation og vejrdata. Deltageren kan anvende de relevante systemer til almindeligt forekommende arbejdsopgaver og forstår betydningen af at registrere og rapportere opdaterede og korrekte data. Deltageren kan efter gennemført uddannelse indgå i samarbejdet om vedligeholdelse af de relevante it-systemer ud fra et brugersyn og under hensyntagen til myndighedernes og kunders krav til sikkerhed og service.
 
Varighed:
2,0 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.